Queen of pregnancy๐Ÿ‘ธ๐Ÿป๐Ÿ™ƒ @kyliejenner #kyliejenner

A post shared by KYLIE JENNER (@kylie.fav) on


There it is, guys!

Kylie Jenner posted - then deleted! - a Snapchat video yesterday that revealed her growing baby bump, even though she strategically filmed from the waist up in an attempt to conceal it. You can see the reality star's expanding torso and noticeably larger chest, as she was wearing nothing but a grey sports bra.

The LipKit queen has been staying out of the spotlight since news broke she's expecting her first child with boyfriend Travis Scott, and this is the longest we've gone in years without seeing her out in public.

"Kylie prefers to stay home. She feels good, but her body is changing. She doesnโ€™t want to be photographed. At the moment, she wants more privacy. She has family and friends come to her house instead so she has company. She is very excited about the baby though. She talks about the baby nonstop. She is already shopping like crazy," a source dished to People.

We're still waiting for an official pregnancy announcement from Kylie and her sister Khloe, and we have a feeling Kris Jenner is cooking up something major behind the scenes!